Tema 38 .Les Mamzelles riuen.

    “The Mamzelles és un grup pop integrat per tres jóvens descarades, sinceres, seductores i originals que, protegides per un grup instrumental, debuten en el disc amb l’àlbum titulat ‘Que es despulle otra’ (Discmedi) . Paula Malia, Paula Ribó i Bàrbara Mestanza, les mamzelles es van conéixer estudiant art dramàtic a Barcelona, ciutat d’origen de les tres, i dos anys més tard van decidir continuar cursant estudis d’interpretacióm en l’Institut del Teatre. En eixe moment, 2010, va sorgir el projecte musical de manera imprevisible. Una nit de festa va ser responsable del naixement de la Mamzelle Raibo, la Mamzelle Mali i la Mamzelle Mess, tres personatges que combinant música i teatre constituïxen un projecte artístic amb una original proposta de pop femení, excèntric i desvergonyit. Les cançons estan cantades en català, castellà, anglés i francés.”

Amb les seves actuacions divertides, desenfadades i humorístiques, a cavall de la música i els diàlegs teatralitzats. Tenen detractors i amants. Recentment han dividit Catalunya amb el polèmic anunci sobre el destriament de residus: “Envàs, on vas”? Avui a Núvol recollim impressions de crítics musicals i teatrals, d’un publicista guionista i d’una biòloga especialista en reciclatge de residus.

Pardina fabula i crea el seu particular anunci: “D’entrada m’imagino la protagonista (una noia jove, clarament nascuda en democràcia) que agafa, posem per cas, una botifarra (o una altre símbol representatiu de Catalunya, tant se val, un tió, un carnet del Barça) i, mirant-se’l de fit a fit, com a la calavera del Hamlet, deixa anar un text més o menys així:

“Catalunya, on vas?”

“Si ets una autonomia, aniràs al café para todos. I fem via.”

“Si ets una autonomia històrica i vols vendre fum. Al pacte fiscal. Patapum.”

“I si ets una nació, bé, ja trobarem algún o altre contenidor.”

“Però ai, si ets un estat, Catalunya, on vas?”

(Gaspar reflexiona aquest paragraf)

 

Ací esta la nova era que tots deveriam aprendre un poc sobre elles i la seua valentia com ja e dita l’enveja que sent cap estes xiques tan valentes és molt gran i per això les admire i valore el seu treball.

 

 

 

Anuncios
Publicado en als

2 pensamientos en “Tema 38 .Les Mamzelles riuen.

  1. Gaspar les meues mallores disculpes es que e estat diversos dies un poc despistada i els meus treballs no han sigut el millor que e pogut fer , espere que ara la e actualitzat t’agrade perquè els he fet amb moltes ganes bona nit

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s