Tema 77. Etiquetar la xarxa.

Internet ens ofereix a tots nosaltres la possibilitat d’expressar-nos, crear, aprendre i compartir. En l’actualitat més de dues mil milions de persones estan online, aproximadament un terç del planeta. Internet s’ha convertit en un dels motors de l’economia del segle XXI: ens permet arribar a una audiència global amb solament fer clic amb el ratolí, a més de crear-se centenars de milers de negocis i milions de llocs de treball. Segons un nou estudi de l’OCDE, la *Webya és responsable d’un 13 per cent dels resultats empresarials d’Estats Units, la qual cosa influeix en tots els sectors, des de les comunicacions a l’automoció, passant pels restaurants i les tendes minoristes. Des de la invenció de la premsa per part de *Gutenberg o del telèfon per part d’Alexander *Graham *Bell, cap invenció humana ha ofert tantes oportunitats a punts i ha ofert tantes possibilitats de beneficiar a l’ésser humà.

http://elpais.com/elpais/2012/11/29/opinion/1354207036_281116.html

El poder compartir amb les persones que vols els teus documents ara gràcies a la xarxa és molt fácil i això fa que rapidament  puguem trobar i publicar temes que en temps anteriors no era tan facil.
I tambe el poder investigar sobre temes d’actualitat , treballs,pelicules i moltes coses mes .
I l’etiquetatge és el poder compartir-ho amb qui vulguis i jo sóc una de les persones que en facebook per exemple m’encanta compartir coses interessants i boniques que trobada.

Anuncios
Publicado en als

Un pensamiento en “Tema 77. Etiquetar la xarxa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s